Contact

Praktijk Mens&Groei bestaat uit de samenwerking tussen Gebi Rodenburg en Tom Ribbens. Naast het feit dat zij vanaf 2001 getrouwd zijn en 2 kinderen hebben, werken zij al geruime tijd naar tevredenheid 🙂 samen.

Gebi Rodenburg (1965), is psycholoog en Beeldend Kunstenaar. Zij is in 1990 afgestudeerd als (neuro)psycholoog en heeft geruime tijd gewerkt bij ’t RIAGG in Noord-Brabant. In de jaren daarna heeft zij zich verder ontwikkeld. Eerst bij het zingevingscentrum De Voorde, waar zij werkzaam was bij het intensieve zorgprogramma Phoenix. Gebi Rodenburg heeft bij de Voorde de Pulsar-opleiding gevolgd en afgerond.

Na de geboorte van haar kinderen heeft zij als Beeldend Kunstenaar gewerkt en toen haar kinderen ouder werden kwam er weer meer ruimte voor de begeleiding als psycholoog. Met Tom Ribbens heeft zij meerdere groepen begeleid tijdens teamontwikkelingsdagen, maar ook bij jongerentrajecten van de Hall of Fame in Tilburg. Sinds 2014 heeft Gebi een eigen praktijk en sinds zij verbonden is met het landelijke netwerk van Het Verdwenen Zelf (vanaf 2017), heeft zij zich diepgaand gespecialiseerd in vroeg-kinderlijk en complex trauma. Om haar kennis te verdiepen heeft zij trainingen, studiedagen en online conferenties gevolgd bij oa. Wessel van de Kolk, Onno van der Hart, Celevt, Janina Fisher, Deb Dana.

Tom Ribbens (1963) is afgestudeerd maatschappelijk werker (1992) en heeft daarna zijn weg gevonden in het werken met uitkeringsgerechtigden in Tilburg. Eerst met stichting Met hart en ziel die samen met uitkeringsgerechtigden verschillende projecten ontwikkelden en later met WerkWaardig die de afgelopen 10 jaar meer dan 200 mensen heeft begeleid die op zoek waren naar werk. De methodiek die daarin is ontwikkeld, waarbij het talent van mensen centraal staat, werd geleerd bij De Voorde, waar Tom Ribbens de Pulsaropleiding heeft gevolgd en afgerond. Een belangrijk instrument dat hij gebruikt is de Latifa-meditatie, die iedere maandagochtend in de praktijk wordt gegeven.

Een belangrijk aspect in het leven en werken van Gebi Rodenburg en Tom Ribbens is het contact met de eigen essentie. Deze weg duurt het leven lang, daarin ben je nooit uitgeleerd. De voeding vinden zij onder andere bij het gedachtengoed van Academie voor Metafysica De Innerlijke Lijn, waar zij ook gestudeerd hebben.

Praktijk Mens&Groei is lid van stichting Beroepseer.

Contact

Tom Ribbens
tomribbens@mac.com
06-30062457
twitter met Tom

In iedere situatie zit de mogelijkheid om te groeien.