Contact

Praktijk Mens&Groei bestaat uit de samenwerking tussen Gebi Rodenburg en Tom Ribbens. Naast het feit dat zij vanaf 2001 getrouwd zijn en 2 kinderen hebben, werken zij al geruime tijd naar tevredenheid 🙂 samen.

Gebi Rodenburg (1965), is psycholoog en Beeldend Kunstenaar. Zij is in 1990 afgestudeerd als (neuro)psycholoog en heeft geruime tijd gewerkt bij ‘t RIAGG in West-Brabant. In de jaren daarna heeft zij zich verder ontwikkeld. Eerst bij het zingevingscentrum De Voorde, waar zij werkzaam was bij het intensieve zorgprogramma Phoenix. Gebi Rodenburg heeft bij de Voorde de Pulsar-opleiding gevolgd en afgerond.

Na de geboorte van haar kinderen heeft zij als Beeldend Kunstenaar gewerkt en toen haar kinderen ouder werden kwam er weer meer ruimte voor de begeleiding als psycholoog. Met Tom Ribbens heeft zij meerdere groepen begeleid tijdens teamontwikkelingsdagen, maar ook bij jongerentrajecten van de Hall of Fame in Tilburg.

Tom Ribbens (1963) is afgestudeerd maatschappelijk werker (1992) en heeft daarna zijn weg gevonden in het werken met uitkeringsgerechtigden in Tilburg. Eerst met stichting Met hart en ziel die samen met uitkeringsgerechtigden verschillende projecten ontwikkelden en later met WerkWaardig die de afgelopen 10 jaar meer dan 200 mensen heeft begeleid die op zoek waren naar werk. De methodiek die daarin is ontwikkeld, waarbij het talent van mensen centraal staat, werd geleerd bij De Voorde, waar Tom Ribbens de Pulsaropleiding heeft gevolgd en afgerond.

Een belangrijk aspect in het leven en werken van Gebi Rodenburg en Tom Ribbens is het contact met de eigen essentie. Deze weg duurt het leven lang, daarin ben je nooit uitgeleerd. De voeding vinden zij onder andere bij het gedachtengoed van Academie voor Metafysica De Innerlijke Lijn, waar zij ook gestudeerd hebben.

Praktijk Mens&Groei is lid van stichting Beroepseer.

Kijk voor meer info op:

Heeft u interesse in de begeleiding die praktijk Mens&Groei aanbiedt, dan kunt u op de volgende manier contact opnemen. Voor individuele begeleiding en psychologische gesprekken kunt u het beste mailen naar het mailadres van Gebi Rodenburg met uw hulpvraag. Onder het kopje Psychologische hulpverlening kunt u kijken of we vol zitten. Voor dagbesteding kunt u mailen en bellen naar Tom Ribbens. De individuele gesprekken vinden met name op maandag plaats en eventueel op dinsdag.

Praktijk Mens&Groei
Willem II-straat 14
5038BG Tilburg
www.facebook.com/mensengroei

Contact

Tom Ribbens
tomribbens@mac.com
06-30062457
twitter met Tom

In iedere situatie zit de mogelijkheid om te groeien.